200 de suporteri "U" la marşul din centrul Clujului. S-au oprit în faţa Primăriei şi au scandat împotriva lui Boc FOTO/VIDEO

200 de suporteri
Circa 200 de suporteri ai Universităţii Cluj s-au adunat, în jurul orei 17, pe Bulevardul Eroilor pentru a susţine echipa, după ce aceasta nu a primit licenţa pentru sezonul viitor al primei divizii.

Suporterii au defilat de la "Clopot" de pe Bulevardul Eroilor şi până la Cluj Arena cu o oprire în faţa Primăriei Cluj, unde au scandat împotriva edilului: "Emil Boc fă ceva că ardem primăria!" şi a FRF-ului, dar şi mesaje de susţinere a echipei "U Cluj-Napoca!" şi "U Cluj nu moare!".

Totuşi, la marş nu au participat "greii" galeriei deoarece, suporterii (cei de la peluză şi cei din Şepcile Roşii) s-au scindat după o serie de neînţelegeri privind măsurile de susţinere a echipei. De altfel, marşul a fost anunţat doar pe Facebook, nu şi pe site-ul oficial al suporterilor ucluj.ro.

Suporterii "U" Cluj au fost conduşi spre stadion de poliţie şi jandarmi, nu s-au înregistrat incidente.

La această oră, pe Cluj Arena se dispută meciul dintre "U" Cluj şi CSM Iaşi.

Reamintim că dosarul de licenţiere depus de Universitatea Cluj pentru sezonul 2013-2014 al Ligii I a fost respins de comisiile Federaţiei Române de Fotbal. Singura şansă ca U să joace şi la toamnă în prima divizie ar fi o decizie favorabilă din partea Tribunalului Sportiv de la Lausanne.

Citeşte şi Luptă pe două planuri: Ce şanse are "U" să fie "licenţiată" pentru Liga I

              Emil Boc: "U Cluj are toată susţinerea municipalităţii. Am pregătit un milion de lei pentru club"

Comenteaza