Din rău în mai rău. "U" Alexandrion a pierdut la Ploiești și a ajuns penultima în clasament

Din rău în mai rău.
Handbalistele pregătite de Ioan Ani Senocico s-au împiedicat duminică la Ploiești, cu CSM, scor 31-28, și se afundă în subsolul clasamentului.

"Urmează o perioadă cu trei meciuri foarte importante, unde suntem obligați să obținem cel puțin două victorii", a declarat Vlad Vinț, reprezentantul companiei Alexandrion în conducerea clubului, înaintea meciului de duminică, din fieful unei alte echipe aflată în degringoladă, CSM Ploiești. 

"Studentele" au început cu stângul această mini-serie, deși au oferit o primă repriză echilibrată, în care gazdele au intrat la cabine cu un avantaj de un singur gol, 15-14. Prahovencele au dominat partea secundă, ajutate de intervențiile Alinei Ifrim, și s-au desprins la cinci lungimi, 19-14. "U" Alexandrion a avut o tresărire pe final, când a revenit la două goluri (29-27), insuficient, însă, pentru a bifa a doua sa victorie în acest sezon. După această înfrângere, a șasea, handbalistele lui Ioan Ani Senocico au ajuns pe locul 13, cu doar 5 puncte acumulate. Ele "conduc" și în clasamentul celor mai slabe defensive, încasând nu mai puțin de 282 de goluri. "U" Alexandrion va primi runda viitoare vizita celor de la Cetate Deva. 

 

CSM Ploiești-"U" Alexandrion Cluj 31-28 (15-14)


CSM Ploiești: Sheiko 8 goluri, Shutska 8, Dincu 4, Ștefan 3, Vlaskalic 3, Gherman 2, Dinu 1

"U" Alexandrion: Senocico 8 goluri, Chintoan 7, Popa 6, Paraschiv 3, Ivan 2, Laslo 1, Tetean 1

 

Rezultate, etapa a IX-a

HCM Baia Mare - CSM București 24-21

Corona Brașov - Dunărea Brăila 28-21

SCM Craiova - Mureșul Tg. Mureș 25-21

HCM Roman - HCM Râmnicu Vâlcea 31-30

Neptun Constanța - HC Zalău 26-23

Cetate Deva - Unirea Slobozia 31-29

Comenteaza