Marişca a abandonat Raliul Aradului şi este pe trei în clasamentul general

Marişca a abandonat Raliul Aradului şi este pe trei în clasamentul general
Pilotul Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca şi copilotul său, Sebastian Itu, au abandonat Raliul Aradului şi sunt în acest moment pe locul 3 în clsamentul general, fiind devansaţi de echiapejele lui Gergo Szabo, respectiv Valentin Porcişteanu.

Abandonul tehnic este cel de-al doilea cu care s-au confruntat Marişca şi Itu în acest sezon, iar şansele lor la titlu s-au diminuat, arată reprezentanţii Napoca Rally Academy, într-un comunicat de presă.

"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, se pare că s-a rupt suportul de la baterie, aceasta se mişca necontrolat şi întrerupea alimentarea cu curent. Am terminat proba aşa, dar, în cele din urmă ceva s-a intamplat si la motor din cauza acelor socuri la alimentare si, pe etapa dintre PS 8 si PS 9, am fost nevoiti sa ne oprim. Ne-ar fi placut sa mergem la Iasi cu sanse pentru titlu, dar acum acestea sunt foarte mici", a precizat Bogdan Marişca.

Pilotul clujean are în prezent 89 de puncte şi este devansat în clsamentul general de Gergo Szabo, cu 108 puncte şi de Vali Procişteanu, cu 92 de puncte.

Echipajul Marco Tempestini/Dorin Pulpea a reuşit să tremine Raliul Aradului şi s-a clasat pe locul patru.

Din Campionatul Naţional de Raliuri mai este de parcurs o etapă.
Comenteaza