Mihaela Senocico: "Liga e specială, vrem o sală plină la Cluj!"

Mihaela Senocico:
După un debut onorabil în Liga Campionilor, "studentele" de la "U" Jolidon aşteaptă cu încredere partida cu Gyor, de pe teren propriu, programată sâmbătă, la Cluj.
">

Autoare a opt reuşite în înfrângerea de pe terenul lui Krim Ljubljana (27-28), Ani Senocico visează la un succes împotriva lui Gyor, o altă favorită la câştigarea trofeului în acest sezon. "Am fost învinse la Krim, dar am reuşit să face faţă competiţiei şi să ne ridicăm la un nivel ridicat. E pentru prima dată când jucăm aici, este un nivel extraordinar, cel mai înalt nivel. La începutul partidei am avut emoţii foarte mari, cred că s-a şi văzut acest lucru, dar apoi am început să ne stăpânim şi am făcut faţă jocului", povesteşte Senocico.

Sâmbătă "U" Jolidon primeşte la Cluj vizita campioanei Ungariei, Gyor, care are ca obiectiv câştigarea Ligii Campionilor. Unguroaicele pornesc ca mari favorite, dar Senocico nu se sperie şi mizează pe aportul publicului. "Ne-am dori din tot sufletul să obţinem un succes, ar fi o realizare incredibilă. Gyor are nume mari în echipă, e clar că are prima şansă , au şi experienţa de partea lor, dar eu am încredere în echipa noastră. Sper să fie o sală plină, aşteptăm lumea la meci, visăm la un succes şi e posibil să învingem, dar avem mare nevoie de suportul fanilor noştri", a adăugat căpitanul Universităţii Cluj. "U" Jolidon joacă în grupa B, alături de Gyor, Krim Ljubljana şi Podravka Koprinvica. Un bilet la meciul de sâmbătă costă 15 lei, în orice zonă a sălii.

 

Comenteaza