Mihai Silvășan, bucuros pentru revenirile lui Rasic și Torok

Mihai Silvășan, bucuros pentru revenirile lui Rasic și Torok
Antrenorul echipei U-BT Cluj este mulțumit de rezultatul partidei cu Politehnica Iași (72-76) și de revenirea în lot a fundașului Rasic și a pivotului Torok.

Tehnicianul "studenților" este fericit pentru jocul elevilor săi și speră la îndeplinirea următorului său obiectiv, calificarea mai departe în FIBA Europe Cup. "Ne așteptam să fie un meci greu, poate nu așa de greu cum a fost, însă eram convins că ieșenii vor da totul pe teren, deoarece au schimbat banca tehnică.

Noi am abordat acest meci și din altă perspectivă, pentru că urmează un meci foarte important miercuri, în FIBA Europe Cup, cu ciprioții de la Keravnos, ne dorim să câștigăm acest joc și să ne calificăm mai departe, este unul dintre obiectivele noastre pentru acest sezon", a declarat antrenorul clujenilor.

Silvășan a fost încântat de revenirea în teren a lui Rolland Torok, operat în urmă cu aproximativ o lună, și a lui Aleksandar Rasic, care a suferit sezonul trecut o ruptură de tendon achilean. "Un mare plus în această seară au fost revenirile lui Rasic și Torok în teren. Încă nu sunt complet reintegrați în echipă, însă sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede", a mai spus tehnicianul.

Următorul meci pentru U-BT este în FIBA Europe Cup, împotriva ciprioților de la Keravnos Nicosia. Meciul din a șasea etapă a competiției continentale va avea loc miercuri, 7 februarie, în Sala Sporturilor Horia Demian, de la ora 20:00.

 

 

Comenteaza