Mihai Silvășan: Mergem la București să obținem victoria

Mihai Silvășan: Mergem la București să obținem victoria
După înfrângerea din FIBA Europe Cup, ”studenții” se reîntorc la lupta din campionat și tehnicianul echipei clujene a prefațat meciul cu Politehnica Iași.

Antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca este încrezător în șansele elevilor săi și spune că echipa va face tot posibilul să câștige partida disputată la București. "Tot timpul echipele care își schimbă antrenorii sunt mai motivate, vor să demonstreze mai mult și să lase o impresie bună noilor antrenori. Noi ne dorim să câștigăm, mergem la București pentru a obține victoria", a declarat tehnicianul clujenilor pentru site-ul oficial al clubului.

Mihai Silvășan este încântat și de revenirile în lot ale lui Aleksandar Rašić și Rolland Török. "Este un meci important pentru noi deoarece marchează revenirea lui Rasic și a lui Török. Suntem în efectiv complet de acum, trebuie încet, încet să îi reintegrăm în echipă. Sper să nu fie probleme și să ne întoarcem victorioși de la București", a mai menționat antrenorul "studenților".

După partida cu Politehnica Iași, disputată sâmbătă, 3 februarie, ora 17:00, U-BT va reveni acasă pentru meciul cu Keravnos Nicosia din FIBA Europe Cup. Disputa cu ciprioții se va juca în Sala Sporturilor "Horia Demian", în 7 februarie, ora 20:00.

Comenteaza