U Jolidon Cluj, fără victorie şi după etapa a V-a din Liga Campionilor GALERIE FOTO

U Jolidon Cluj, fără victorie şi după etapa a V-a din Liga Campionilor GALERIE FOTO
Vicecampioana României la handbal feminin U Jolidon Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, de formaţia slovenă Krim Ljubljana, scor 31-23 (15-12), în etapa a V-a, penultima, din grupa B a Ligii Campionilor.

Slovenele au deschis partida cu un sec 0-3, iar portarul lor, Grubisici, avea tot atâtea intervenţii reuşite (min. 4). Cu 2-3 jucătoare de bază revenite după accidentări, Krim a arătat cu totul alt joc faţă de cel tur, pe care l-au câştigat la doar un gol (28-27). U Jolidon a luptat pentru fiecare minge, 3-4 (min. 8), dar apărarea şi viteza din ofensiva adversă au fost greu de depăşit (3-9, min. 12). La mijlocul reprizei, gazdele au mai recuperate din handicap, 5-9, portarul Petroczi a apărat o aruncare de la 7 metri, declanşând urale în tribune. Krim nu a fost impresionată însă şi a continuat să domine, chiar dacă a avut şi ea momente de cădere (7-13 şi 10-13, min. 26). La pauză, 12-15, portarul slovenelor, Grubisici, având deja 15 intervenţii reuşite (25 în total).

La reluare, U Jolidon a avut momente bune de joc, 14-17 (min. 36), dar Krim nu a putut fi stopată, 14-21 (min. 40). Dominaţia slovenelor a continuat pe tot parcursul reprizei (17-28, min. 50), în pofida eforturilor echipei ardelene, care a fost obligată să se recunoască învinsă pentru a cincea oară în grupa B. Fanii ei însă nu. Au cântat până la final, fiind aplaudaţi nu doar de favorite, ci şi de handbalistele Slovene.

La meci a asistat şi fostul portar Luminiţa Huţupan Dinu, care a câştigat în carieră de două ori Liga Campionilor, cu Krim.

 

Etichete
Comenteaza