Advertorial Vești bune pentru proprietarii de apartamente

Vești bune pentru proprietarii de apartamente

Există varianta instalării unui model de șemineu care nu funcționează pe lemne și nici nu are nevoie de un coș de fum.

Pentru a te putea bucura de căldura și farmecul unui semineu, nu este obligatoriu să locuiești la casă. Dacă ești proprietarul unui apartament, iți dăm o veste foarte bună! Există varianta instalării unui model de șemineu care nu funcționeaza pe lemne și nici nu are nevoie de un coș de fum. Șemineul electric devine astfel, soluția perfectă pentru spațiile locuibile sau profesionale, de dimensiuni mici din oraș, cum ar fi locuința ta de la bloc.

Prevăzute cu aerotermă ce poate încălzi un spațiu larg de până la 37 mp, șemineele electrice sunt alternativa ideală a unui focar clasic pe lemne, păstrând totuși o reprezentare vizuală 3D a acestuia, pentru a reproduce cât mai fidel, senzația veritabilă în propriul tău apartament de la bloc. Sunt ușor de utilizat iar cu ajutorul telecomenzii, pot fi programate să te aștepte cu căldură, atunci când te întorci acasă de la serviciu sau pe durata unei seri relaxante, acompaniat de familie sau prieteni. În plus, nu trebuie să cumperi lemne, să le depozitezi sau să cureti reziduuri de la acestea.

Mai jos, iți prezentăm câteva modele de astfel de șeminee, care pot fi găsite în oferta specialiștilor de la Pefoc.ro, una dintre cele mai renumite companii care activează în domeniul soluțiilor alternative de încălzire din România:

Gama HAVEN

Sunt șeminee dotate cu ramă modernă, afisaj digital, telecomandă și funcție timer. Grație tehnologiei 3D LED, consumul energetic al acestora este redus (11W). Flacăra are 5 setări de ajustare a intensității, oferind utilizatorului posibilitatea de a seta luminozitatea perfectă în funcție de ambianță și preferințe.

Gama FOCUS

Prevăzute cu focar electric cu o diagonală de 58 cm, aceste șeminee au o ramă din MDF furniruit și ornamente din lemn masiv. Afisajul digital se controlează cu ajutorul telecomenzii sau a panoului de control. Încălzirea cu termostat acoperă până la 32 mp și se poate seta un program de încălzire automat, pentru fiecare zi a săptămânii.

Gama de focare ÎNCORPORABILE

Ușor de instalat în mobilier datorită adâncimii reduse de doar 15 cm, focarul electric poate fi încorporat cu ușurință în perete, într-un șemineu existent sau în rama șemineu dezafectat, beneficiind de funcția timer și programare Everyday. Efectul de flacără ultra-luminos are un consum de doar 10W, mai puțin decât un bec normal. Senzorul „geam deschis” oprește automat încălzirea dacă detectează că s-a deschis geamul și temperatura scade brusc.

Gama de șeminee APLICATE

Reprezintă gama de șeminee electrice ideale pentru decor. Acest model de semineu fals se bucură de un aspect modern este ușor de montat - livrându-se preasamblat - și are o putere de încălzire ajustabilă în 2 trepte (1000W și 2000W). Se controlează de la distanță cu ajutorul telecomenzii iar flacăra este reglabilă.

Gamele HELTAU și LUCIA

Aceste șeminee sunt mult mai mari decât celelalte și pot fi amplasate oriunde, putând încălzi spații mai mari, datorită aerotermei super-silențioase încorporate de 1500W. De asemenea, gamele Heltau și Lucia, beneficiază de funcția All-seasons, astfel, focarul poate fi folosit cu sau fără funcție de încălzire, oferindu-vă posibilitatea de vă bucura de farmecul focului arzând, în orice moment al anului, chiar și în serile de vară.Vești bune pentru proprietarii de apartamente

Gama ULTRA REALISTIC FIRE

Mobile și ușor de deplasat oriunde, aceste șeminee oferă un design foarte modern, inovativ și realistic. Această variantă va dărui o notă aparte de stil și confort, căminului tău.

Astfel, dacă te-ai hotărât pentru alegerea unui șemineu electric sau a oricărui alt model de șemineu, începând de la cele clasice pe lemne, până la sobe, șeminee pe gaz, bioșeminee sau modele de semineu pe peleti, profesioniștii de la Pefoc îți pun la dispoziție un portofoliu complet de produse, accesorii și servicii de montaj, la cele mai înalte standarde de calitate.

Comenteaza