Advertorial Bucură-te de produsele calitative PEFOC livrate oriunde în țară, în maximum 2 zile lucrătoare de la comandă

Bucură-te de produsele calitative PEFOC livrate oriunde în țară, în maximum 2 zile lucrătoare de la comandă

Pentru că ne dorim să beneficiezi de servicii complete, firma noastră îți pune la dispoziție, prin specialiștii săi, consultanță gratuită.

Dacă ești în căutarea unor modele de grilaj aerisire pe cât de practice, pe atât de aspectuoase din punct de vedere al designului și al funcționalității, PEFOC îți pune la dispoziție o gamă variată de astfel de soluții care au rolul să evacueze aerul cald din hota șemineului tău, contribuind la aerisirea eficientă, dar și cu stil, al acestuia.

Pe lângă contribuția adusă unui șemineu din punct de vedere al designului, grilele aerisitoare din gama noastră sunt ideale pentru folosirea lor inclusiv la sistemele de climatizare și ventilație.

Specialiștii noștri te vor ajuta să identifici modelul ideal, oferindu-ți calitate superioară la prețuri corecte pentru o întreagă gamă de grile aerisitoare metalice, vopsite electrostatic care sunt testate în condiții de expunere la temperaturi foarte ridicate, astfel încât, acestea să funcționeze în parametri optimi de calitate, eficiență și siguranță pentru întreaga familie.

Pentru că ne dorim să beneficiezi de servicii complete, firma noastră îți pune la dispoziție, prin specialiștii săi, consultanță gratuită, indiferent dacă vorbim despre modelul grilei de aerisire, designul acesteia sau materialul din care este confecționată. Știm că ai nevoie de ajutor profesionist, deoarece căutăm în permanență să fii pe deplin satisfăcut de alegerea ta.

Așa că, ți-am pregătit culori care să completeze camera în care va fi amplasat șemineul: avem culori cu aspect vintage - cupru, auriu mat, grafit și nuanțe moderne, nichelate sau de inox. Nu am uitat nici de variantele clasice, precum negru, alb, crem și pentru gusturile mai pretențioase avem inclusiv grile suflate în aur veritabil. Pentru plus de stil și eleganță, tot la noi va trebui să apelezi dacă îți dorești grile de aerisire personalizate cu steme, modele antice sau scene de vânătoare.

Pe lângă aspectele legate de design, profesioniștii PEFOC te vor îndruma inclusiv în ceea ce privește alegerea dimensiunilor potrivite și a regulilor de care trebuie să ținem cont la achiziționarea grilajului de aerisire, alături de toate informațiile de care ai nevoie pentru ca acestea să funcționeze și să se potrivească perfect cu angrenajul șemineului tău, indiferent de stilul ales.

Echipa noastră îți va recomanda ca admisia de aer să fie de aproximativ 70% din cea a evacuării. În acest sens, iată care sunt calculele pe care noi le vom face pentru tine, respectând standardele europene de calitate: un focar de semineu de 10-12kW are nevoie de o suprafață de minimum 800cm2 pentru evacuare, 14-16kW pentru o suprafață de 1000cm2 și tot așa, până la maximum 25-30kW, situație în care va fi nevoie de 1600cm2 pentru evacuare.

Conștienți de calitatea produselor și serviciilor oferite, alături de experiența și seriozitatea cu care ne-am obișnuit să ne tratăm clienții, te invităm sa devi și tu unul dintre miile de clienți mulțumiți, cărora le punem la dispoziție nu numai grile de aerisire cu rame de montaj incluse, dar și o gamă largă de produse din universul încălzirii alternative precum, șeminee, clasice, electrice, pe gaz sau decorative, sobe rustice, moderne sau tradiționale, focare și hornuri premium pentru șemineu, dar și multe alte soluții și accesorii dedicate termicelor.

Și pentru că ne-am propus să fim în permanență prompți în livrarea produselor pe care le achiziționați, fie din showroom, fie de pe site-ul oficial PEFOC.ro, oriunde te-ai afla în țară și îți dorești sobe braila spre exemplu, grație stocului nostru generos de produse din depozitele proprii sau de la parteneri, vei putea beneficia de o livrare rapidă care nu va depăși termenul de maximum 2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.

Astfel, ție nu îți va mai rămâne nimic de făcut, decât să pui pe foc, în timp ce de restul, ne vom ocupa noi!

Comenteaza