Clujenii de la GapMinder vor pompa 300.000 de euro în platforma Unde Lucrăm

Clujenii de la GapMinder vor pompa 300.000 de euro în platforma Unde Lucrăm

Platforma Undelucram.ro a obținut o finanțare condusă de fondul de investiții GapMinder pentru a se extinde pe piețele internaționale.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online dedicată atât angajaților, cât și angajatorilor din România, își continuă extinderea pe piețele internaționale cu o investiție de 300.000 de euro primită de la de la GapMinder și de la Oana Ciornei, Managing Partner Amrop România. Fondată în 2011 platforma aduce față în față angajatorul și angajatul pentru o transparentizare a mediului de lucru în România. 

“Ne dorim în mod constant să contribuim activ la educarea tinerilor din România, să le oferim suport în pregătirea unui interviu și găsirea locului de muncă dorit, dar și să venim în întâmpinarea nevoilor companiilor care își doresc să atragă de partea lor cele mai bune talente. Undelucram.ro este mai mult decât o platformă, este o comunitate activă cu potențial de creștere, iar prin investiția de astăzi ne continuăm natural expansiunea către alte țări, precum Grecia, Ungaria și Cehia” a declarat Costin Tudor (foto), CEO al Undelucram.ro.

“Modul cum lucrăm și modul cum suntem plătiți se vor schimba mult în următorii ani. În egală măsură va fi din ce în ce mai important și pentru cine lucrăm. Sunt convinsă că Undelucram.ro poate oferi răspunsuri atât tinerilor și profesioniștilor preocupați de viitor care își doresc să facă alegeri informate legate de cariera lor, cât și companiilor pentru o mai bună poziționare în rândul acestora. Echipa de tineri antreprenori români din spatele Undelucram.ro are ambiția și priceperea de care este nevoie pentru o dezvoltare exponențială”, afirmă Oana Ciornei, Managing Partner Amrop Romania & Global Amrop University Lead.

“Undelucram.ro este cel mai nou nume adăugat în portofoliul nostru. Am acordat această investiție pentru dezvoltarea internațională a acestei platforme online deoarece îi vedem potențialul de a transforma felul în care atât companiile, cât și candidații la un job sau angajații interacționează transparent pe piața muncii” spune Inti Paolucci, reprezentant al GapMinder.

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România, cu 350.000 de membri activi și 250.000 de recenzii lăsate de utilizatori. Printre acesteea se numără evaluări ale mediului de lucru, evaluări ale salariilor și beneficiilor primite si informatii despre cum se desfășoară interviurile de angajare.

Gap Minder a fost inițiat de fondatorul ClujHub, Cristian Dascălu, în parteneriat cu investitori din România și din Dubai, pentru susţinerea unor start-up-uri din tehnologia informației și comunicații. Acesta s-a lansat pe piaţă cu un buget iniţial de 26 milioane de euro şi vrea să se implice în dezvoltarea unor companii aflate la început de drum, cu sume de până la 1 milion de euro.

GapMinder este primul fond de capital de risc creat ca urmare a selecţiei derulate de Fondul European de Investiţii, finanţat în majoritate prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, cu cofinanţare prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Printre membrii fondatori se numără Dan Mihăescu, Sergiu Roșca, Cristian Dascălu, Inti Paolucci.

Ei sunt membri activi ai comunităţii antreprenoriale, având experienţă în programe naţionale sau internaţionale de accelerare. Fondul este interesat de companii inovatoare de tehnologie cu potenţial ridicat de expansiune internaţională, din domenii precum cele ale serviciilor IT, securitate cibernetică, inteligenţă artificială, transformare digitală, soluţii IT pentru sănătate, FinTech.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza