Fostul director al Uniqa Cluj, promovat ca vicepreședinte al companiei din România

Fostul director al Uniqa Cluj, promovat ca vicepreședinte al companiei din România

Valentin Coroiu, directorul sucursalei de la Cluj, care a făcut cele mai mari vânzări ale Uniqa Asigurări în România, a fost numit în funcția de vicepreședinte al directoratului societății. 

Cu o experiență de 20 de ani în cadrul Uniqa România, Coroiu a ocupat, din 2019, funcția de CEO al Uniqa Asigurări de Viață, anterior asigurând timp de patru ani coordonarea canalului de vânzare propriu din poziția de director național de vânzări. Din funcțiile de director și director adjunct a coordonat activitatea sucursalei Uniqa Cluj, cea mai importantă sucursală din perspectiva volumului de vânzări.

“Dezvoltarea în plan local a segmentelor Retail și Bancassurance reprezintă un element esențial în noul context strategic al grupului UNIQA. Eforturile noastre de digitalizare vor fi accelerate și vom investi în creșterea expertizei forței de vânzare și, implicit, a calității serviciilor noastre”, a precizat Coroiu.

Noul model de afaceri al companiei armonizează procesele la nivelul piețelor internaționale pentru a permite mobilizarea competențelor profesionale pentru a adresa nevoile clienților într-un mod personalizat, în funcție de segmentul de care aparțin (Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity). Uniqa Insurance Group, cu sediul central în Austria, are 21.300 de angajați și oferă servicii de asigurari pentru 15,5 milioane de clienți, în 18 țări. 

Comenteaza