A pus mâna pe posteriorul unei superbe femei de culoare, care a ripostat cu o palmă zdravănă. Bărbatul a lovit-o apoi cu picioarele

A pus mâna pe posteriorul unei superbe femei de culoare, care a ripostat cu o palmă zdravănă. Bărbatul a lovit-o apoi cu picioarele
Pentru că totul s-a petrecut într-un loc public, femeia speră ca poliţia să-l identifice pe agresor.

Splendida tânără de culoare aşteaptă, puţin abătută, pe culoarele Institutului de Medicină Legală din Cluj. Din engleza modestă pe care o ştie aflăm că e studentă la Cluj şi provine dintr-o ţară francofonă.

Refuză, de ruşine, să-şi decline identitatea, însă mărturiseşte că astăzi a avut parte de un eveniment teribil de neplăcut: un bărbat, rămas deocamdată necunoscut, nu s-a putut răbda şi i-a pipăit posteriorul într-un loc public din Cluj-Napoca.

„La atingerea lui indecentă, care m-a tulburat şi revoltat profund, prima mea reacţie a fost să-i trântesc o palmă zdravănă peste faţă, iar el nu a găsit altă formă de ripostă decât să-mi dea nişte şuturi, în picioare, după care să fugă", mărturiseşte aceasta.

Medicii legişti i-au acordat tinerei câteva zile de îngrijiri pentru hematoamele de pe picioare, contactate de pe urma încăierării. Însă, gestul femeii e, într-un fel, preventiv: pentru ca nu cumva îndrăzneţul, care s-a ales şi el cu o vânătaie, să vină la I.M.L. ca să ceară certificat medico-legal şi apoi s-o dea în judecată.

Comenteaza