Beatrice Mahler, managerul spitalului Marius Nasta: A fost flamă deschisă la un generator

Beatrice Mahler, managerul spitalului Marius Nasta: A fost flamă deschisă la un generator

Zeci de echipe de intervenţie au ajuns, duminică seara, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din București, unde ar fi izbucnit un incendiu la o unitate mobilă de Terapie Intensivă.

„A fost un incident care s-a produs la generatorul unitatii mobile, cu o flama deschisa. Pacientii sunt in afara oricarui pericol”, a declarat managerul spitalului, dr. Beatrice Mahler la Digi24.

Managerul institutului medical a postat un anunț și pe pagina de Facebook a spitalului.

"Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” informează pacienții, aparținătorii și opinia publică în legătură cu faptul că, în această seară a existat un incident la un ventilator dispus in perimetrul exterior al unității mobile ATI. Niciun pacient nu a fost rănit în urma acestui incident, iar în prezent pacienți aflați in unitatea mobilă ATI sunt transferați în compartimentul ATI din interior. În prezent suntem la fața locului pentru a evalua situația și a lua măsurile care se impun. Vom reveni cu amănunte", a transmis Dr Beatrice Mahler, manager Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

"În urmă cu scurt timp a fost anunţat faptul că se degaje fum de la un ventilator exterior al unităţii mobile ATI de la Spitalul Marius Nasta. În interiorul unităţii mobile sunt 7 pacienţi (5 dintre aceştia fiind intubaţi ) care nu au fost răniţi. Intervin 8 autospeciale de stingere, 8 SMURD. În acest moment nu se observă degajare de fum şi se fac verificări pentru indetificarea focarului, Preventiv, cei 7 pacienţi vor fi relocaţi în cadrul altor secţii din spital", a anunţat ISU București-Ilfov.

 

Comenteaza