O angajată a Spitalului Penitenciar Dej, bătută în timpul serviciului, de către un coleg

O angajată a Spitalului Penitenciar Dej, bătută în timpul serviciului, de către un coleg
Aceasta spune că va merge până în pânzele albe pentru a i se face dreptate.

O femeie, angajată a spitalului Penitenciar Dej a recepţionat, în 30 iunie, mai multe perechi de palme de la un coleg, chiar în spital, în timp ce se ambii se aflau în timpul serviciului.

În dimineaţa zilei de joi, 2 iulie, aceasta s-a prezentat cu dureri de cap şi ameţeli la IML Cluj, având asupra sa mai multe acte medicale care, în opinia sa, atestau agresiunea produsă. Rezervată în declaraţii, aceasta s-a mulţumit să declare pentru Ziua de Cluj că va merge până la capăt pentru a i se face dreptate şi crede în judecata comisiei de disciplină a Spitalului Penitenciar, care s-a sesizat din oficiu imediat după producerea incidentului.

"Putem să confirmăm faptul că în data de 30 iunie a avut loc o altercaţie între doi funcţionari publici cu statut special, angajaţi ai Spitalului Penitenciar Dej. Conducerea unităţii a sesizat comisia de disciplină pentru a cerceta incidentul. Altercaţia a avut loc pe fondul unor probleme personale", a declarat, într-un comunicat remis redacţiei, conducerea Spitalului Penitenciar Dej.

Comenteaza