Vezi demisia olografă a lui Apostu

Vezi demisia olografă a lui Apostu
ziuadecj.ro a obţinut demisia olografă a primarului arestat Sorin Apostu, precum şi pe scrisoarea deschisă a acestuia, către clujeni. Vezi ambele documente.

Demisia este adresată Consiliului Local din Cluj-Napoca, instituţie căreia Apostu îi "aduce la cunoştinţă" demisia din funcţia de primar.

Iată textul scrisorii deschise:

"Dragi clujeni,

Astăzi îmi depun demisia din funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Mă despart de dumneavoastră cu inima împăcată că am făcut tot ce am putut pentru a moderniza capitala Transilvaniei, pentru a face din Cluj-Napoca un exemplu de dezvoltare economică şi administrativă. Alături de dvs. am construit imaginea unui oraş modern, spre care întreaga Românie priveşte cu admiraţie.

Regret enorm că nu am putut duce la bun sfârşit tot ceea ce mi-am propus, dar plec din funcţia de primar cu speranţa că veţi rămâne uniţi în jurul ideii de Cluj european şi cu convingerea că traseul ascendent al acestui minunat oraş nu mai poate fi oprit.

Cariera mea politică şi administrativă încetează astăzi.

Voi aştepta ca justiţia să îşi urmeze cursul şi să îmi pot dovedi nevinovăţia.

Doresc să mulţmesc colegilor din Primărie şi tuturor celor cu care am lucrat întotdeauna cu gândul la binele şi dezvoltarea Clujului. Voi rămâne mereu cu Clujul în suflet şi cu CLUJENII (sic-n.red.) în inimă.

Cu respect,

Sorin Apostu".

Etichete
Comenteaza