Foto Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au întâlnit în culise. Actorul a glumit pe seama Angelinei Jolie

Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au întâlnit în culise. Actorul a glumit pe seama Angelinei Jolie
Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au reîntâlnit la cea de-a 26-a ediție a Screen Actors Guild Awards din Los Angeles | Foto: Emma McIntyre/Getty Images

Brad Pitt şi fosta soţie Jennifer Aniston au avut parte de o întâlnire emoţională în culisele premiilor Screen Actors Guild, decernate duminică, în Los Angeles. Cei doi s-au felicitat prieteneşte la doar câteva momente după ce Pitt comentase despre mariajul cu Angelina Jolie, relatează Daily Mail.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Glumind despre faptul că nu are o relaţie în acest moment, la fel ca Aniston, Brad Pitt a spus că va folosi pe Tinder poza cu el de la decernarea premiului, a relatat Daily Mail.

Actriţa în vărstă de 50 de ani, de care Pitt s-a despărţit după un mariaj de cinci ani, a fost premiată pentru rolul din „The Morning Show”, în timp ce fostul ei soţ privea din culise. „Oh, uau!”, a exclamat acesta în timp ce Aniston se îndrepta spre podium, într-o rochie argintie. Ulterior, perechea a fost fotografiată strângându-şi mâinile şi afişându-se extrem de apropiaţi.

CITEŞTE MAI DEPARTE

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza