CFR și-a încheiat seria de invincibilitate. A încasat 4 goluri la Timișoara, dar a fost aproape de revenire

CFR și-a încheiat seria de invincibilitate. A încasat 4 goluri la Timișoara, dar a fost aproape de revenire
CFR Cluj a pierdut cu 3-4 pe terenul lui ACS Poli Timișoara, sâmbătă, în etapa a opta din Liga 1.

Bănățenii au avut un start de vis. Alex Munteanu l-a învins pe Cosmin Vâtcă cu o execuție de la 35 metri, după ce l-a văzut ieșit din poartă (2). Trupa lui Ionuț Popa și-a majorat avantajul prin Gabriel Cânu, cu o lovitură de cap (32). Coșmarul CFR-ului nu s-a oprit nici după pauză. Drăghici a făcut 3-0 pentru Timișoara (55), iar marcatorul de la primul gol, Munteanu, a dus scorul la 4-0 cu un șut de la 16 metri (60).

În ciuda diferenței astronomice, CFR Cluj a fost aproape de o revenire la care nimeni nu mai spera. La doar un sfert de oră de la pătrunderea pe teren, Ibrahima Balde a marcat primul gol în tricoul "feroviarilor" cu un șut din 10 metri (74). Fostul jucător al celor de la Atletico Madrid a semnat apoi dubla, după o ieșirea greșită la offside a bănățenilor (77). Echipa din Gruia a marcat inclusiv golul 3, în urma unui autogol semnat de Gabriel Cânu (81).

Tabela a rămas însă neschimbată în minutele rămase și CFR bifează prima înfrângere din acest sezon. Înaintea duelului cu Timișoara, echipa lui Dan Petrescu avea 6 victorii consecutive, plus o remiză în prima etapă.

CFR Cluj se află pe primul loc în Liga 1, cu 19 puncte, dar echipa clasată pe locul secund, CS Universitatea Craiova, este la doar un punct în spate. Poli Timișoara este pe 7, cu 13 puncte.

ACS Poli Timișoara - CFR 1907 Cluj 4-2 (2-0)

Au marcat: Munteanu (2, 60), Cânu (32), Drăghici (55)/Balde (74, 77), autogol Cânu (81)

Cartonașe galbene: Drăghici, Artean/Nistor, Vera

Timișoara: Curileac - Șeroni, Cânu, Melinte, Crețu - Solic, Artean - Țigănașu (Ciucur 35), Bîrnoi, Munteanu (Mailat 64) - Drăghici (Bianconi 58). Antrenor: Ionuț Popa

CFR: Vâtcă - Vlad (Moutinho 59), Vinicius, Mureșan, Manea - Culio, Deac (Nouvier 36), Hoban - Nistor, Vera, Omrani (Balde 59). Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Alexandru Tudor

Teren: Stadion Dan Păltinișanu, Timișoara

Comenteaza