Handbalistele Universității încheie anul cu o remiză

Handbalistele Universității încheie anul cu o remiză
"U" Cluj a terminat la egalitate deplasarea cu SCM Craiova, scor 21-21, joi seara, în cea de-a 11-a etapă a Ligii Naționale de handbal feminin.

Este a doua remiză înregistrată de "studente" în actuala stagiune de campionat, după 31-31 cu Măgura Cisnădie din runda a doua. Meciul cu Craiova a fost al doilea pentru Florentin Pera de la instalarea pe banca Universității. Acesta a debutat la "U" cu o victorie, 30-18 în fața Dunării Brăila.

Golurile clujencelor au fost înscrise de Florina Chintoan (7), Alla Sheiko (4), Diana Alina Puiu (3), Abigail Vălean (2), Cristina Laslo (2), Alexandra Dindligan (1), Cristina Boian (1) și Alexandra Prodan (1). Pentru echipa din Bănie au marcat Cristina Zamfir (7), Carmen Selaru-Ilie (4), Laurisa Landre (3), Yaroslava Burlachenko (2), Zelijka Nikolic (2), Ana Apipie (2) și Jelena Trifunovic (1).

Cu acest rezultat, handbalistele Universității rămân pe locul 10, cu 11 puncte. SCM Craiova a coborât pe 4, cu 17 puncte. Partida din această după amiază a reprezentat ultimul meci al "studentelor" din 2016. Următorul joc al echipei clujene este programat pe 8 ianuarie 2017, în deplasare, cu Corona Brașov.

Comenteaza