Primul eșec suferit de ”U” după un an de invincibilitate. 0-2 la Unirea Tășnad

Primul eșec suferit de ”U” după un an de invincibilitate. 0-2 la Unirea Tășnad
Universitatea Cluj a înregistrat prima înfrângere după un an într-un meci oficial. ”Șepcile roșii” au pierdut cu 0-2 pe terenul Unirii Tășnad, sâmbătă, în etapa a patra din Liga a III-a.

Gazdele au deschis scorul prin Cădar, din lovitură de la "11" metri (13). Peste alte câteva minute, goalkeeperul Universității, Dinu, a ieșit de pe teren accidentat (19). În locul lui a intrat Albuț. Echipa lui Marius Popescu a ratat apoi două ocazii prin Dorin Goga (34, 36).

"U" Cluj a căutat drumul spre egalare și în repriza secundă, dar Unirea Tășnad și-a menținut avantajul de pe tabelă. Ba mai mult, Nagy a făcut 2-0 pentru sătmăreni la capătul unui contraatac (82).

Rezultatul final a fost 0-2 și Universitatea bifează primul eșec după un de invincibilitate. Ultima înfrângere a Universității Cluj datează din 4 iunie 2016, 1-3 la Unirea Tărlungeni, în ultima etapă a play-out-ului Ligii a 2-a. 

Sezonul trecut, Universitatea Cluj a obținut 27 victorii și un singur egal în Liga a IV-a, câștigând la scor și meciurile din barajul de promovare (8-0 și 6-0 cu Lăpușul Târgu Lăpuș).

În actuala ediție din Liga a III-a, "alb-negrii" au înregistrat până la acest duel o victorie (4-0 la Unirea Dej) și o remiză (1-1 cu CFR 2). "U" Cluj s-a mai impus, totodată, în două partide din Cupa României (7-0 cu Voința Cetate și 5-1 împotriva Comunei Recea).

”U” Cluj ocupă locul 9 în Seria a V-a, cu 4 puncte, la 6 distanță de liderul Industria Galda. Unirea Tășnad este pe 8, cu 6 puncte.

Unirea Tășnad - Universitatea Cluj 2-0 (1-0)

Au marcat: Cădar (13 - penalty), Nagy (82)

"U" Cluj: Dinu (19, Albuț) - Takacs (83, Lemnaru), Ionescu, Cordoș, Manu - Giurgiu (C), Florescu (60, Ursu) - Micaș, Goga, Lemac (19, Moldoveanu) - Hațiegan. Antrenor: Marius Popescu

Teren: Tășnad, județul Satu Mare

Comenteaza