Eximtur a lansat o poliţă de asigurare care acoperă riscul de faliment al companiei aeriene (P)

Eximtur a lansat o poliţă de asigurare care acoperă riscul de faliment al companiei aeriene (P)
EXIMTUR a lansat, împreună cu societatea de asigurări Gothaer Asigurari Reasigurari, o poliţă de asigurare care garantează persoanelor fizice sau juridice ce achiziţionează bilete de avion, recuperarea sumelor cheltuite în acest scop în cazul falimentului companiei aeriene.

"Deoarece principalele obiective ale EXIMTUR sunt confortul şi siguranţa clienţilor, am dezvoltat o soluţie de protecţie pentru cei care cumpără de la noi bilete de avion. Poliţa storno acoperă riscul de faliment al companiei aeriene. Am construit acest produs deoarece, în ultimii ani, pe fondul crizei, au apărut falimente nedorite ale unor companii aeriene, care au afectat un număr mare de pasageri", a declarat Lucia Morariu, preşedintele EXIMTUR.

Pe lângă riscul de faliment al companiei aeriene, care ar genera anularea biletului de avion, există diverse evenimente neprevăzute care pot împiedica efectuarea călătoriei cu avionul şi care sunt acoperite de noul produs de asigurare lansat de EXIMTUR şi Gothaer Asigurări Reasigurări. Printre acestea se numără: boli, accidente, distrugerea locuinţei ca urmare a incendiilor, pierderea sau furtul documentelor de identitate, etc.

"Recomand tuturor celor care călătoresc să încheie poliţe de asigurare, fie că vorbim de asigurare medicală, de asigurare storno sau de asigurare a bagajelor. O astfel de asigurare tip "umbrelă" oferă un grad sporit de confort şi siguranţă a călătoriei", a mai adăugat Lucia Morariu.

Cei interesaţi pot găsi mai multe detalii despre noua poliţă de asigurare pe pagina dedicată din site-ul companiei, www.eximtur.ro/asigurari.

EXIMTUR a realizat în primele nouă luni ale acestui an o cifră de afaceri de peste 30 milioane euro. EXIMTUR deţine 26 de agenţii de călătorii la nivel naţional, este un important furnizor de servicii de business-travel şi este unul dintre principalii parteneri în România ai celor mai importanţi turoperatori europeni, precum Dertour, World of TUI, Neckermann, Thomas Cook, Meier`s, ADAC, ITS.

Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul grupului Gothaer. Având în prezent peste 180 de angajaţi şi prime brute subscrise de 8.4 mil.euro in 2012 (4.27 mil. euro în 2011), compania doreşte să devină un jucător cheie pe piaţa asigurărilor generale din România.

Etichete
Comenteaza