Ştirile pozitive ale dimineţii

Ştirile pozitive ale dimineţii

Sunt şi veşti bune în vreme de pandemie 

- China a anunțat 21 de noi cazuri în această dimineață, din care 20 la cetățeni care au călătorit în străinătate.

- McDonald's Romania va asigura mancarea pentru toti cei aflati in carantina, in spatiile asigurare de statul roman.

- Amazon va angaja 100.000 de persoane full time si part time, doar in SUA, pentru a face fata comenzilor.

- Patru cercetători chinezi au publicat un studiu care arată că temperatura ridicată și umiditatea reduc răspândirea coronavirusului.

- Institutul flamand de cercetări în biotehnologie VIB a descoperit un anticorp capabil să neutralizeze virusul aflat la originea Covid-19.

- Starea de urgenţă —> Autorităţile pot opri site-uri care difuzează informaţii false privind COVID-19 şi pot bloca accesul la astfel de informaţii.

- ANAF suspendă executarea silită a creanţelor bugetare, dar şi acţiunile de control fiscal şi anunţă că amână termenul de depunere a declaraţiilor fiscale de la 25 martie până la 25 aprilie.

- Clienții persoane fizice de la Banca Românească pot beneficia de suspendarea temporară, de până la 2 luni, a plății ratelor datorate, a anunțat azi banca.

- Norvegia oferă firmelor 10 miliarde de dolari, pentru a contracara impactul economic al coronavirusului.

- Marii operatori de comunicații americani promit că nu-i vor deconecta pe cei care nu-și plătesc abonamentele la timp și, în plus, vor monta hotspot-uri Wi-Fi gratuite în orașe.

- Airbnb permite anularea gratuită a rezervărilor, indiferent de condiţiile iniţiale.

- UE ar putea aloca imediat între 28 și 40 de miliarde euro pentru susținerea firmelor afectate de coronavirus.

- IFN Extra Finance a luat decizia de a amâna cu 15 zile scadențele clienților săi cu costuri zero.

- Universal Pictures isi va lansa filmele pe platformele de streaming in aceeasi zi cu premiera din cinematografe.

- Americanii de la Pfizer au anunţat că pun la dispoziţia industriei biofarmaceutice toate facilităţile pentru alte companii care reuşesc să dezvolte mai rapid un tratament pentru coronavirus.

- Ministerul Mediului: În ultima săptămână, concentraţiile tuturor poluanţilor monitorizaţi în Bucureşti s-au situat mult sub valorile limită/ Ieri, concentraţia de PM10 era apropiată de valorile înregistrate la staţiile amplasate în vârf de munte.

- Primul participant la un studiu clinic pentru un vaccin împotriva noului coronavirus va primi o doză expermientală luni, la Seattle, potrivit unui oficial guvernamental.

- O companie a instalat o imprimanta 3D la un spital din Brescia pentru a printa valve necesare la aparatele de ventilatie.

- Erna Solberg, premierul Norvegiei, a tinut o conferinta de presa pentru a raspunde doar intrebarilor trimise de copiii din intreaga tara.

- Chris Martin, solistul de la Coldplay, a tinut un concert live pe Instagram, aseara. John Legend a anuntat ca va face acelasi lucru azi.

- Sezonul al treilea al serialului "Westworld", câştigător al premiului Emmy, a avut premiera ieri pe HBO şi HBO GO.

La final, un banc: un barbat cu o masca pe fata intra intr-o banca. Toata lumea se panicheaza. “Relaxati-va, sunt aici doar pentru a jefui banca.”

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza