Designerii de la Morphoza au intrat în parteneriat cu grupul CBRE

Designerii de la Morphoza au intrat în parteneriat cu grupul CBRE
Designerii clujeni au proiecte pe 50.000 mp la nivel național | Foto: Morphoza

Compania clujeană de design a încheiat un parteneriat cu liderul mondial pe piața de consultanță imobiliară. CBRE activează acum într-un sediu amenajat de designerii clujeni unde a fost mutat și biroul Morphoza de la București.  

Morphoza a finalizat amenajarea noului sediu al CBRE, de 1.000 mp, situat în proiectul de birouri Aviatorilor 8. Clădirea are un design avangardist, cu o fațadă dublu curbată. În interior există un mix de mochetă și oglinzi pictate, dar și inserții artistice personalizate și un radio cu pick-up integrat în zona de socializare. 

“Avem așteptări mari de la acest parteneriat pentru piața de birouri din România. Viitorul este deja aici, cu toții vedem asta în ritmul accelerat în care tehnologia avansează în jurul nostru. Piața de consultanță imobiliară este în plină transformare, iar CBRE a ales să se reinventeze deja, înlocuind modelul clasic de consultanță cu unul experiențial, axat pe completa integrare a serviciilor cu experiența utilizatorului final”, spune Răzvan Iorgu, director general al CBRE România.

“Suntem recunoscători că am avut șansa de a lucra cu echipa CBRE care activează în aceeași industrie cu noi și înțelege atât de bine toate etapele unui proces de amenajare, de la planificarea spațiului, la detalii de design și până la transpunerea proiectului în realitate”, declară Diana Calfa, Managing Partner Morphoza. 

Morphoza a ales clădirea Aviatorilor 8 pentru relocarea sediului său din capitală, decizie ce susține strategia de dezvoltare a companiei și de extindere a echipei din București. Compania clujeană este implicată în amenajarea și livrarea a 20.000 mp de spații de birouri în capitală și a 50.000 mp la nivel național, pentru clienți din sectoarele financiar, industrie, comerț, IT. CBRE are 80.000 de angajați și 450 de birouri în întreaga lume.

Comenteaza