Fosta Broker controlează proprietarul taximetrului inteligent

Fosta Broker controlează proprietarul taximetrului inteligent

BRK Financial Group Cluj ajunge la o deținere de 90,7% din Romlogic Technology, după conversia datoriei în acțiuni, reiese dintr-un raport transmis Bursei de Valori București (BVB).

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

“S-a decis majorarea capitalului social prin conversia în acțiuni a împrumuturilor şi a dobânzilor calculate la zi acordate Romlogic Technology în baza contractului nr. 3691 / 04.09.2018 (1 milion de lei), contractului nr. 2846 / 01.08.2019 (3,3 milioane de lei) şi a actelor adiționale aferente acestora”, conform BRK.

În urma aprobării conversiei în acțiuni a creanței de 4,5 milioane de lei, deținută de la Romlogic, BRK dobândeşte 455.521 acțiuni, având valoarea nominală de 10 lei/unitate. BRK va deține 1,06 milioane de acțiuni emise de către Romlogic, având valoarea nominală de 10 lei/unitate, prezentând 90,7% din capitalul social.

Anterior, BRK avea 84,8% din Romlogic Technology, tot după conversia unor împrumuturi. Romlogic a dezvoltat taximetrul inteligent – Equinox, un aparat care înlocuiește multiple aparate necesare activității de taxi (aparat tradițional de taxat, navigație GPS, tabletă/telefon pentru aplicații mobile, stație radio-emisie).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza