Unicornul Ebury va angaja la Cluj specialiști care lucrează de la distanță

Unicornul Ebury va angaja la Cluj specialiști care lucrează de la distanță

Compania informatică britanică Ebury, care a ajuns în scurt timp la o valoare de peste 1 miliard de dolari, primind titulatura de unicorn, a început să recruteze specialiști în piața financiară din Cluj.

Ca măsură de limitare a răspândirii noului coronavirus, Ebury a pus în așteptare deschiderile de noi birouri fizice și se va extinde în România angajând specialiști din piața financiară care vor lucra de la distanță. Deși 2020 este marcat de pandemie, compania a precizat că își continuă planurile de creștere a a businessului în țara noastră, considerată drept una dintre cele mai dinamice piețe ale sale la nivel european.

Aceasta se va concentra pe recrutarea de specialiști în regim de lucru de la distanță pentru poziția de senior sales consultant, în orașele Cluj-Napoca, Arad, Iași, Timișoara. Ebury își va continua dezvoltarea în Europa Centrală și de Est, o regiune cu potențial privind serviciile fintech, cu o creștere de 40% de la an la an, potrivit Economica.net.

„Deși am pus pe hold deschiderile de birouri fizice, ne continuăm planurile de extindere și recrutam oameni talentați, care să livreze soluții financiare inovatoare clienților Ebury din diferite regiuni. Noile aplicații de videoconferință, platformă Ebury de ultima generație, dar și sistemul de iCloud al companiei permit angajaților noștri să realizeze tranzacții din orice colț al lumii, fără a depinde de un sediu fizic al companiei", a declarat Johan Gabriels, Managing Director al Ebury - Europa de Est.

Ebury, al cărui acționar majoritar este Banco Santander, este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa, specializată în strategii de tranzacționare forex, managementul riscului valutar, plăți internaționale și finanțarea comerțului pentru corporații locale și IMM-uri.

Compania are operațiuni în 20 țări, mărindu-și veniturile cu o medie de 50% pe an în ultimii trei ani. Ebury a fost inclusă în topurile Tech City Future 50 și Deloitte Technology Fast 50, 2017, care premiază companiile de tehnologie din Marea Britanie cu cea mai rapidă creștere.

Comenteaza