Trebuie să plecăm de la o înţelegere comună a lucrurilor: recomandările, sugestiile sau poruncile UE, prin diversele sale instituţii, la adresa României nu sunt „amestec în treburile interne", aşa cum ne-ar face să credem declaraţii ale unor oficiali români, din vara trecută şi până în ziua de azi.
Nu mai pot cu "comunicarea" asta... Din şapte CV uri, (nu autobiografii!), care "aplică", (nu le depun!), ale tinerilor care adunate pe orice birou, cinci sunt "profesionişti în comunicare" sau specialişti în "piar".
Ce îl mână în luptă pe fostul premier şi şef al PNL Călin Popescu Tăriceanu? De unde i-o fi venit strălucita idee în care liberalii ar trebui să îşi aleagă candidatul pentru prezidenţiale? Asta situaţia în care ultimul congres a tranşat această problemă.
Universitatea Cluj, între entuziasmul copiilor şi cruzimea actelor şi a oamenilor mari
Am rămas surprins văzând câți oameni în general, unii, nu puțini, de mare calitate și-au exprimat entuziasmul în legătură cu modestul meu "manifest" în care luam apărarea fumătorilor, a conceptului de cafenea, și, în ultima instanță, a libertății ca fiecare să-și aleagă modul de viață.
CFR adună milioanele de euro, Marseille speră că nu s-a înşelat. În fotbal nu există garanţii
Misteriosul conflict din nordul statului Mali a adunat deja mii de victime, inclusiv doi români, în criza ostaticilor de la Tigantourine/In Aménas.
Refacerea României a fost, mai ales în ultimii ani, relaţionată cu un eveniment care, să fi avut el loc, ar fi fost considerat fără îndoială specta-culos pe scena internaţională: restau-rarea monarhiei la Carpaţi şi Dunăre.
Confruntarea în curs pentru controlul aparatului judiciar se poate reduce, simplificînd lucrurile la esenţial, la străvechea luptă dintre două moduri de guvernare antagonice: oligarhic şi democratic.